Balkonghäng i Sommarsvepet!

Det har varit en turbulent termin med händelser som skakat om på både lokal och global nivå. Vad passar då inte bättre än varva ner lite med ett fullspäckat Sommarsvep! 

Så gå nu ut i det fina vädret och häng med när Alexander Norrgrann träffar BLABALBAs programledare Jim Hagström för att prata om nuläget och framtiden men också om sommarens bästa läsning. Sen blir det såklart matlagning i form av pizzabak på hög nivå, med de bästa knepen för den bästa degen. Allt detta och lite mer inbakat i ett Svep! 

Tack för i år önskar vi på #studietid, nu tar vi semester men är tillbaka lagom till höstterminen. Vill ni komma i kontakt med oss är det bara att mejla till redaktionen@studietid.se

Medverkande: Alexander Norrgrann och Jim Hagström

Ingredienser till en napolitansk pizzadeg (4 pizzor):

  • 600 g proteinrikt mjöl

  • 390 g vatten (vet att det står gram men man måste väga vattnet)

  • 20 g kronjäst

  • 12 g salt

Axel Wråkhufvud