Greta Thunberg är nya Hitler

proffe1400.jpg

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt: Daniel väljer att vetenskapligt gå igenom varför folk tror på spöken, Christoffer pratar om inkludering och IKEA och Kirsty pratar om hur Greta Thunberg ersätter Adolf Hitler i debatter och Godwins lag. Sen blir det fasta inslag som Summan av kardemumman, Veckans forskning och Veckans köp. God lyssning!

Efter det här avsnittet tar copy+paste lite paus och kommer tillbaka den 29/3! 

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Axel Wråkhufvud