Akademiguiden HT -20: Coronaviruset - Vad händer på SU?

FOTO: Felix Lidéri

Akademiguiden HT -20

Vårterminen 2020 blev inte en termin som någon annan när coronaviruset snabbt spred sig över världen. Efter att man den 18 mars bestämde att högskolorna skulle stänga sina campus och övergå till digital undervisning inleder man nu höstterminen både på campus och digitalt.

I och med terminsstarten den 31 augusti kommer universitetet stegvis öppna upp för campusförlagd undervisning i den mån det anses möjligt och under förutsättningarna att myndigheterna tillåter, meddelar universitetet på sin hemsida.

Under höstterminens första del planeras en kombinerad undervisning på både campus och online. Planering för höstterminen görs av respektive institution och ska senast ha meddelats studenterna på institutionernas webbsidor den 15 juli.

Hur kommer din hösttermin påverkas av detta? Vad händer med ditt studiebidrag om du blir sjuk och missar högskolepoäng? Vad händer om du kuggade en tenta under våren och ska skriva omtenta till höst på en kurs som inte längre är digital? Under fliken “ Coronaviruset - Vad händer på SU?” rapporterar vi löpande om coronarelaterade uppdateringar från Stockholms universitet och andra myndigheter som är relevanta för studenter.


Du hittar hela Akademiguiden här!
Felix Lidéri