Är det ok att bli tillsammans med någon bara för att få tillgång till en bostad?

avsnitt+11.jpg

Moralpanik är podden som vrider och vänder på olika dilemman som studenter ställs inför genom att fråga sig; vad säger forskningen? Vad säger lagen? Och vad säger moralen? Kan det vara läge för lite moralpanik, eller kan man komma undan med en lätt skamvåg?

I detta avsnitt: Hur ska man hantera att man har misslyckats med att lämna tillbaka en bok som man lånade av en kurskamrat för 20 år sedan? Är det ok att bli tillsammans med någon bara för att få tillgång till en bostad? Och hur ska man tänka när alkoholen helt plötsligt blivit knutpunkten för ens umgänge? I terminens sista Moralpanik bjuder Sara, Jim och Stefanie på dilemman från sin egen studietid och funderar över hur relationer egentligen fungerar.

Medverkande: Sara Berg, Stefanie Tagesson och Jim Hagström

Sara Berg