“Lyft fram det du vill och kan!”

30923341_10155490808396794_1166631004_o.jpg

Anna Wallgren

Namn: Anna Wallgren
Ålder: 34
Bor: Stockholm
Pluggade: Lärarexamen och därefter tre terminer svenska/språkvetenskap
Jobbar med: Verksamhetsutvecklare hos Unga Forskare

Vilka arbetsuppgifter har du?
Jag arbetar främst med Utställningen Unga Forskare, som är Sveriges största vetenskapstävling för unga. Arbetet är omväxlande med fokus på utveckling och långsiktiga frågor, till exempel avtal, partnersamarbeten, kommunikation, marknadsföring och ekonomi. Jag jobbar även i nära samarbete med vår ideella projektgrupp, där jag bistår med råd och stöd.

Hur fick du ditt jobb?
Jag såg en annons, skrev en genomtänkt ansökan och sökte tjänsten.

Har du några tips för någon som vill jobba med det du gör?
Våga sök tjänster! Jobbannonser är lite som önskelistor till tomten, men i praktiken är det sällan någon kandidat som matchar på alla punkter i önskelistan. Så våga söka tjänster även om du inte tycker att du uppfyller alla punkter i kravlistan. Lyft fram det du vill och kan!

Sara Berg