PODDPREMIÄR! Satirpodden copy paste UTE NU!

SATIR copy paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt pratar Daniel, Kirsty och Christoffer bl.a. om att KD-politiker vill höja sina löner för att ”kunna ta bättre beslut”, om pappaskolor i Ryssland och om hur Veronica Maggio under Black Friday hjälper barn och unga genom att sälja sin egen merch. Dessutom: Summan av kardemumman (med små men väldigt viktiga nyheter), Veckans forskning och Veckans köp.

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Sara Berg