Vad gör man om ens föreläsare är för snygg och ingen i klassen kan koncentrera sig?

FOTO: Redaktionen

MORALPANIK är podden som vrider och vänder på olika dilemman som studenter ställs inför genom att fråga sig; vad säger forskningen? Vad säger lagen? Och vad säger moralen? Kan det vara läge för lite moralpanik, eller kan man komma undan med en lätt skamvåg?

I veckans avsnitt: Vad gör man om ens föreläsare är för snygg och ingen i klassen kan koncentrera sig? Måste man byta ämne om man har fått en handledare man inte gillar och inte kan få någon annan? Och vems ansvar är egentligen ett dåligt resultat - studentens eller handledarens? Sara, Stefanie och Jim pratar om relationen mellan studenter och lärare/handledare. Vad säger forskningen? Vad säger lagen? Och vad säger moralen?

Medverkande: Sara Berg, Stefanie Tagesson och Jim Hagström

Sara Berg