Kall vår i/på mars?

Mars och våren står för dörren, med pollen, sol och förrädiska temperaturer som lockar till alldeles för kalla vårjackor alldeles för tidigt.

BILD: Aynur_zakirov på Pixabay

Om detta skulle göra dig nedstämd alla d-vitaminer till trots så har National Aeronautics and Space Administration (NASA) nu en vädertjänst för vår näste i vintergatan och kommande månads namne, Mars. Så nästa gång du känner dig lite frusen efter väntan på bussen i din otroligt snygga, otroligt tunna skaljacka, kan du surfa in på NASAs hemsida och se hur sval vår vardag kommer blir när vi med okynnesflyg och överkonsumtion tvingat bort oss själva från moder jord.

Vädertjänsten hittar du här. Om du istället är intresserad av navigera dig runt bland satellitfoton över planeten finns såklart även en google.mars här.

Felix Lidéri