Nya studenter välkomnas i Aula Magna

Under fredagen arrangeras det en introduktionsdag för nya studenter i Aula Magna. Flera aktiviteter kommer att hållas under dagen för att ge de nya studenterna viktig information och en inblick i hur studentlivet ser ut.

Välkomstdagen anordnas för att nya studenter vid Stockholms universitet ska få information, tips och inspiration inför det kommande studielivet. Portarna till Aula Magna öppnas kl. 13:00, därefter kommer föreläsningar och seminarier hållas. Rektor Astrid Söderbergh Widding och studentkårens ordförande Nils Bergmark (S) hälsar de nya eleverna välkomna och ger sedan viktig information. Gästföreläsaren Qaisar Mahmood kommer sedan att berätta sin historia från stockholmsförorten Tensta till riksantikvarieämbetet.

Sedan arrangeras en mässa där studentföreningar och universitetsfunktioner ställer ut och infromerar om sina verksamheter.

Fullständigt program kan du läsa här: