Klimatförändringar & Kramkalas

proffe1400.jpg

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt pratar Kirsty om bittra gubbar och tanter som klagar över snöröjningen, Daniel pratar om en man som har stämt ett energibolag för att rädda sin stad och Christoffer pratar om att fenomenet "Cuddle-party" har nått Sverige. Sen blir det fasta inslag som Summan av kardemumman, Veckans forskning och Veckans köp. God lyssning!

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Axel Wråkhufvud