PODDPREMIÄR! Kritik mot SUS kårpartidebatt i första avsnittet av Podererat

DEBATT Podererat är #studietids podd för debatt och diskussion om allt som berör studenters liv och villkor på Stockholms universitet. I podererat utgår vi från insändare och debattinlägg som studenter skickar till redaktionen – och så tar vi diskussionen.

I dagens avsnitt: I dagens avsnitt träffas Carl Tjernell, ordförande för VSF, Vänsterns studentförbund Stockholm och Nils Bergmark, ordförande för SUS, Stockholms universitets studentkår. Carl Tjernell är kritisk mot hur kåren jobbar när de arrangerar debatter mellan kårpartierna på campus. Han tycker att kåren borde skärpa till sig och bli bättre på att ge information om vilka frågor som ska debatteras i god tid innan debatten, och att frågor som partierna har innan debatten ska besvaras ordentligt. Carl, och VSF, vill se en förändring.

Medverkande: Sara Berg, Nils Bergmark, Carl Tjernell

Axel Wråkhufvud