Stå i kö för el?

proffe1400.jpg

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt: Den här veckan pratar Daniel om nya, farliga (?) tågstationer utan rulltrappor i Stockholm, Christoffer pratar om hur det faktiskt är konservativa personer som sprider könssjukdomar i Ryssland och Kirsty pratar om att vi inom en snar framtid kan behöva stå i kö för att få el till våra hem!
Sen blir det fasta inslag som Summan av kardemumman, Veckans forskning och Veckans köp. God lyssning!

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Axel Wråkhufvud