Värsta (och roligaste) avsnittet hittills, eller?

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt: Kirsty pratar om Storbritanniens ”briljanta” plan för att minska på koldioxidutsläppen, Daniel försöker se samhälleliga fördelar i att en japan nyligen gifte sig med ett hologram och Christoffer tar bestämt men vänligt avstånd från ett vänligt men bestämt avstånd från copy+ paste:s beskrivning av ett ”fanzine” som skoltidning…och deras avståndstagande. Sen blir det fasta inslag som Summan av kardemumman, Veckans forskning och Veckans köp. God lyssning!

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Sara Berg