Humorpodden som VÄGRAR julledigt!

IMG_2089.JPG

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt: Kirsty pratar om Ungerns nya ”slavlagar”, Daniel ger ett exempel på fördummande journalistik inspirerat av Metro och Christoffer tar upp en dikt publicerad i Stockholms Universitets skoltidning som kränker oss alla. Avsnittet börjar med att Daniel ber om ursäkt för förra avsnittets ”skandal”. Sen kommer fasta inslag som Veckans Forskning och Veckans Köp. God lyssning!

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Sara Berg