Satirpodden som INTE tar julledigt!

SATIR copy+paste är satirpodden som gör narr av allt från lokala nyheter till större och mer komplicerade frågor inom politik, samhällsfrågor, forskning och kultur. Med lite extra fokus på studentliv diskuteras nya studier och forskning samt bästa köptipsen för studenter med tunnare plånböcker, allt detta inom humorns roliga ramar!

I veckans avsnitt: Daniel, Kirsty och Christoffer pratar bl.a. om att Bitcoin rasar och trollguld blir dyrare, att gorillor fuskar och om konstnärer som skriker i flera timmar medans människor skriker på riktigt någon annanstans. Det blir mörkt. Riktigt mörkt. Och det blir ännu värre, snabbt. Dessutom: Riksdagsbudget, hur kul är det? Och blir det roligare med en socioekonomisk dialekt?

Medverkande: Daniel Sanchez, Kirsty Armstrong och Christoffer Nyqvist

Sara Berg