PREMIÄR FÖR NY MINISERIE! - En dag med IT-chefen

Sveriges största lärosäte Stockholms universitet har över 5500 anställda och är en av landets största myndigheter. Men vad händer egentligen bakom universitets stängda dörrar? Vilka är dom här 5500 och vad gör dom? Vi har öppnat en dörr, men en mycket viktig och central sådan, nämligen dörren till IT-avdelningen.

Under en dag har vi följt IT-avdelningens nya chef Linn Myhrman och varit med på möten om införandet av den nya lärplattformen Athena och den digitala samt fysiska säkerheten på IT-avdelningen. Linn har även delat med sig av sina bästa tips till nyexaminerade som vill jobba inom IT-branschen och hur man är en bra chef.

Detta och mycket mer i första avsnittet av #studietids nya miniserie ”En dag med…” där vi under en dag följer med en universitetsanställd på arbetsplatsen du visste fanns men inte visste något om.

Medverkande: Hedvig Holgersson, Axel Wråkhufvud,
Linn Myhrman, Mia Söderbärj, Stina Haase

Axel Wråkhufvud